JMD Bouw is uw specialist in Kunststof Kozijnen, Schuifpuien en Voordeuren!

Deuren specialist Schiedam

Bent u op zoek naar een betrouwbare moderne deur voor uw huis, flat of kantoor? Een deur zorgt ervoor dat u volledige privacy heeft in uw huis en dat u voor uw gevoel volledig bent afgesloten van de buitenwereld. Een buitendeur beschermt uw huis van ongewilde indringers en van binnendringende kou en hitte. JMD Bouw is in Schiedam een echte specialist op het gebied van deuren en kozijnen. Wilt u een deur die goede isolatie biedt en in de koude wintermaanden de kou buitenhoudt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij JMD Bouw maken we deuren van topkwaliteit en bieden we een ruim assortiment aan designs.


Wat wij bieden in Schiedam als deuren specialist.

Dankzij de aanwezigheid van JMD Bouw in Schiedam heeft u altijd een deuren specialist in de buurt. Wij bieden we zowel binnendeuren als buitendeuren aan. Ook in huis is het van belang dat alle bewoners privacy hebben in hun eigen kamer. Onze deuren zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder PVC, hout en aluminium. Deze materialen zorgen ervoor dat de deur zo lang mogelijk meegaat. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende maten. Om de deuren goed bij uw huis en uw interieur te laten passen, bieden we veel mogelijkheden in kleur en design. Daarnaast levert JMD Bouw de deuren zelf aan huis en monteren we deze voor u.

Wij zorgen dat het geregeld wordt!

We zetten ons bij JMD Bouw in voor een duurzame productie van deuren, kozijnen, schuifpuien en tuindeuren. Over de jaren hebben we ons gespecialiseerd in het maken van producten die van een hoge kwaliteit zijn. Zo houden we onze klanten keer op keer tevreden. Het is mogelijk om bij ons een gratis offerte aan te vragen. We komen bij u thuis vervolgens een aantal in metingen doen. We zijn als deuren specialist in Schiedam ervaren in het plaatsen van deuren en kozijnen, daarom kunnen we u hierover ook goed adviseren. Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een deur of wilt u meer informatie over onze services? Neem dan snel contact op met ons via onze contactpagina. Laat het aan ons over, we horen graag van u!

Deuren specialist

Referenties

Hier staan een paar recente projecten die wij hebben gedaan!

Hefschuifpuien

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten hefschuifpuien laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Kunststof kozijnen

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten kunststof kozijnen laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Buitendeuren

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten buitendeuren laten plaatsen. Op deze pagina vind u buitendeuren die…

JMDBOUW_logo-01

Contact

info@jmdbouw.nl

Emmy van leersumhof 12 3059 LT Rotterdam

+31 (0)10 – 3810579

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)