JMD Bouw is uw specialist in Kunststof Kozijnen, Schuifpuien en Voordeuren!

Schuifpui Moordrecht

Bent u voor uw woning op zoek naar een schuifpui in Moordrecht en omstreken? Bij JMD Bouw zorgen we ervoor dat uw huis een mooie verbinding krijgt met de buitenwereld. Heeft u er altijd al van gedroomd om uw huis te combineren met een prachtig uitzicht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De pui geeft toegang tot uw terras, balkon of uw tuin en wordt speciaal voor u ontworpen. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar. De maximale grootte omvat een pui van 6,50 m x 2,80 m en neemt vooralsnog niet veel ruimte in beslag. De vleugel schuift namelijk parallel aan het vaste glas en is zonder moeite te openen en te sluiten. Onze producten worden op een duurzame manier gemaakt en gaan jaren lang mee.


Volledig op maat gemaakt

Onze HST van 85 mm is te verkrijgen in drie verschillende varianten. Bent u op zoek naar een pui met simpele energiebesparende normen, dan heeft u genoeg aan de basisversie. Wilt u extra isolatie? Dan kunt u de standaardvariant kiezen. Voor een isolatie op topniveau kiest u voor de premiumversie. U kunt voor het decors en aluminium kiezen uit een ruim assortiment aan bekleding. Zo zorgen we ervoor dat het goed aansluit bij de rest van uw interieur. Het laten plaatsen van een schuifpui in de stijl van uw huis in Moordrecht is daarom van groot belang. De pui is bestendig tegen water en wind en biedt prestaties op het gebied van inbraakpreventie en geluidsbescherming. Het zorgt voor een goede isolatie, waardoor u op uw energiekosten kunt besparen en het beter is voor het milieu.

Een schuifpui laten plaatsen in Moordrecht door JMD  Bouw

Bij JMD Bouw staan we voor een duurzame productie van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en tuindeuren. We hebben een hoge klanttevredenheid, omdat we producten leveren op maat en van hoge kwaliteit. Onze medewerkers hebben al jaren ervaring met het plaatsen en afmeten van kozijnen. Daarnaast komen we graag bij u langs om uw huis in te meten, u kunt bij ons een gratis offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een schuifpui in Moordrecht of bent u geïnteresseerd in onze andere services? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht ontvangen, komen we zo snel mogelijk met u in gesprek om de details van uw project te bespreken.

Schuifpui

Referenties

Hier staan een paar recente projecten die wij hebben gedaan!

Hefschuifpuien

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten hefschuifpuien laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Kunststof kozijnen

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten kunststof kozijnen laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Buitendeuren

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten buitendeuren laten plaatsen. Op deze pagina vind u buitendeuren die…

JMDBOUW_logo-01

Contact

info@jmdbouw.nl

Emmy van leersumhof 12 3059 LT Rotterdam

+31 (0)10 – 3810579

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)