JMD Bouw is uw specialist in Kunststof Kozijnen, Schuifpuien en Voordeuren!

Schuifpui

Bent u op zoek naar een nieuwe schuifpui voor in uw woning? JMD Bouw zorgt ervoor dat de binnenkant van uw huis wordt verbonden met de buitenwereld op een elegante manier. De schuifpui wordt speciaal voor u ontworpen en maakt toegang mogelijk tot terrassen, balkons en tuinen. Uw huis combineren met een prachtig uitzicht is daarom niet uitgesloten. De pui is in verschillende maten te verkrijgen, met een maximale afmeting van 6,50 m x 2,80 m. Ongeacht de afmeting is de pui zonder moeite te sluiten. Het neemt verder geen ruimte in beslag, omdat de vleugel parallel schuift aan het vaste glas. Alles is duurzaam ontworpen en gemaakt om jaren mee te gaan.

Uw schuifpui volledig op maat

Onze HST van 85 mm bestaat uit drie varianten. Onze basisversie voldoet aan energiebesparende normen, de standaardvariant biedt nog extra isolatie en de premiumversie heeft isolatie van topniveau. Daarnaast kunt u voor het decors en aluminium kiezen uit een ruime keuze aan bekleding, zodat het bij de stijl van uw huis aansluit. Zo is uw schuifpui volledig naar wens en kunt u zich echt thuis voelen in uw eigen huis. Onze pui is water- en windbestendig en biedt prestaties op het gebied van inbraakpreventie en geluidsbescherming. Daarnaast zorgt het voor een goede isolatie, waardoor het beter is voor het milieu en u energiekosten kunt besparen.

Wij regelen het voor u!

Bij JMD Bouw maken we ons hard voor een duurzame productie van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en tuindeuren. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van producten die van een hoge kwaliteit zijn, hierdoor hebben we een hoge klanttevredenheid. Onze werknemers hebben veel ervaring met het afmeten en plaatsen van kozijnen. U kunt bij ons ook een gratis offerte aanvragen. Wij komen graag langs om een aantal afmetingen te doen. Daarnaast staan we altijd voor u klaar op het gebied van duurzame en kwalitatieve kozijninstallaties. Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een schuifpui of wilt u meer informatie over onze services? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht ontvangen, komen we zo snel mogelijk met u in gesprek om de details van uw project te bespreken.

Schuifpui

Referenties

Hier staan een paar recente projecten die wij hebben gedaan!

Hefschuifpuien

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten hefschuifpuien laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Kunststof kozijnen

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten kunststof kozijnen laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Buitendeuren

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten buitendeuren laten plaatsen. Op deze pagina vind u buitendeuren die…

JMDBOUW_logo-01

Contact

info@jmdbouw.nl

Emmy van leersumhof 12
3059 LT Rotterdam

+31 (0)10 – 3810579

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)