JMD Bouw is uw specialist in Kunststof Kozijnen, Schuifpuien en Voordeuren!

Deuren specialist

Uw huis, flat of kantoor is niet af zonder een betrouwbare moderne deur. Een buitendeur bijvoorbeeld, is de barrière tegen binnendringende kou, hitte of ongewilde gasten. Het zorgt ervoor dat u volledig afgesloten bent van de buitenwereld en dat u zich goed kan voelen in uw eigen huis met de benodigde privacy. Bent u op zoek naar een betrouwbare deur van topkwaliteit, met een mooi design? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij JMD Bouw zijn we een echte specialist op het gebied van deuren en kozijnen. Als u bij ons een deur aanschaft voor uw woning, bent u ervan verzekerd dat deze de warmte binnenhoudt en dat u geen energie aan het verspillen bent.

Wat bieden wij als deuren specialist?

Ook binnendeuren zijn onmisbaar in uw huis. Binnendeuren zijn cruciaal voor het hebben van privacy in uw huis, dit geldt uiteraard voor alle bewoners. JMD Bouw heeft een ruim assortiment aan buiten- en binnendeuren van verschillende materialen, waaronder PVC, hout en aluminium. Daarnaast zijn de deuren ook te verkrijgen in verschillende maten. U heeft ruime keuze uit deuren met verschillende designs en kleuren, zo heeft u altijd een deur die perfect bij uw interieur past. Als deuren specialist kunnen wij u verzekeren dat de deuren een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. De deuren zijn gemaakt van materiaal dat lang meegaat. Daarnaast levert JMD Bouw de deuren zelf aan huis en monteert deze voor u.

Wij doen het werk voor u!

Bij JMD Bouw maken we ons hard voor een duurzame productie van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en tuindeuren. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van producten die van een hoge kwaliteit zijn, hierdoor hebben we een hoge klanttevredenheid. Onze werknemers hebben veel ervaring met het afmeten en plaatsen van deuren en kozijnen. U kunt bij ons ook een gratis offerte aanvragen. Wij komen graag langs om een aantal afmetingen te doen. Als ervaren deuren specialist kunnen we het beste advies geven over de plaatsing van deuren en deurposten. Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een deur of wilt u meer informatie over onze services? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht ontvangen, komen we zo snel mogelijk met u in gesprek om de details van uw project te bespreken.

Deuren specialist

Referenties

Hier staan een paar recente projecten die wij hebben gedaan!

Hefschuifpuien

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten hefschuifpuien laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Kunststof kozijnen

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten kunststof kozijnen laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Buitendeuren

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten buitendeuren laten plaatsen. Op deze pagina vind u buitendeuren die…

JMDBOUW_logo-01

Contact

info@jmdbouw.nl

Emmy van leersumhof 12
3059 LT Rotterdam

+31 (0)10 – 3810579

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)