JMD Bouw is uw specialist in Kunststof Kozijnen, Schuifpuien en Voordeuren!

Kozijnen Zevenhuizen

Bij de aanschaf van een nieuwbouw huis of bij het renoveren van een huis in Zevenhuizen zijn de kozijnen altijd een groot aandachtspunt. Doordat ze precies op maat moeten zijn, kan het soms lastig zijn om snel nieuw raamwerk te laten plaatsen. Bovendien bestaat er veel keus voor welk materiaal gebruikt moet worden. Zo zijn hout, kunststof, aluminium of staal mogelijke keuzes die allemaal voor- en nadelen hebben. Aluminium en kunststof behoeven bijvoorbeeld weinig onderhoud om er nog top uit te zien, maar ze zijn ook lastig te beschilderen waardoor u vastzit aan de oorspronkelijke kleur. Hout is daarentegen eenvoudig over te schilderen, maar heeft wel vaak een likje olie, vernis of beits nodig om goed te blijven.


Verschillende functionaliteiten

Naast het materiaal zijn er ook nog verschillen in de functionaliteiten die kozijnen in de buurt van Zevenhuizen met zich mee kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld aan vaste, val- of draaikiepkozijnen. Vast raamwerk bevat geen scharnieren waardoor het de goedkoopste optie is. Valkozijnen worden vaak gebruikt in badkamers, omdat ze maar tot een kier open kunnen. Draaikiepkozijnen zijn volledig te openen of op een kier te zetten

Kozijnen in Zevenhuizen en omgeving bij JMD Bouw

Bij JMD Bouw zijn we gepassioneerd over hoogwaardige kunststof kozijnen, schuifpuien en voordeuren. We zijn een bedrijf dat altijd streeft naar het afleveren van een perfect resultaat en willen dit bovendien in zo min mogelijk tijd af te handelen. Ons vakmanschap is uw garantie voor duurzaamheid en stijl. Door onze jarenlange ervaring weten we u altijd met een glimlach en mooie nieuwe kozijnen achter te laten. We bieden 10 jaar garantie op onze producten en zorgen voor een snelle, vakkundige montage. Kies JMD Bouw als uw betrouwbare partner voor kunststof kozijnen in Zuid Holland. Bent u geïnteresseerd geworden of heeft u nieuwe kozijnen nodig in uw woning of pand in Zevenhuizen en omstreken? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht ontvangen, komen we zo snel mogelijk met u in gesprek om de details van uw project te bespreken.

Kozijnen

Referenties

Hier staan een paar recente projecten die wij hebben gedaan!

Hefschuifpuien

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten hefschuifpuien laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Kunststof kozijnen

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten kunststof kozijnen laten plaatsen, met name van de merken VEKA, GEALAN…

Buitendeuren

Door JMDBOUW kunt u verschillende soorten buitendeuren laten plaatsen. Op deze pagina vind u buitendeuren die…

JMDBOUW_logo-01

Contact

info@jmdbouw.nl

Emmy van leersumhof 12 3059 LT Rotterdam

+31 (0)10 – 3810579

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)